top of page

Veelgestelde vragen

 • KAN IK BEGINNEN ZONDER AL EEN ONLYFANS MODEL TE HEBBEN?
  Absoluut. Wij helpen je stap voor stap met het vinden van je eerste model. Binnen no-time heb kan jij via onze strategieën een OnlyFans Agency starten.
 • IK HEB GEEN ERVARING. KAN IK DIT OOK DOEN?
  Zeker weten! We leren je in de eerste week de basisprincipes van het OFM vak en helpen jou om een OnlyFans manager te worden. We hebben het juist zo gemaakt dat beginners ook veel succes kunnen behalen.
 • HOEVEEL KAN IK GAAN VERDIENEN ALS ONLYFANS MANAGER?
  Om een goed idee te krijgen hoeveel je als beginner kan verdienen, verwijzen we je graag naar de resultaten en reviews. Er zijn studenten die in hun eerste maand al meer dan €10.000 binnenslepen, maar de meeste halen zo’n €3.000-€6.000 per maand binnen.
 • HEB IK VEEL TIJD EN GELD NODIG OM TE BEGINNEN?
  In het begin ben je vooral tijd kwijt aan het leren van de basisprincipes en het opzetten van jouw OFM agency. Dingen zoals accounts aanmaken op OnlyFans en andere social media. Maar als het eenmaal staat, DAN STAAT HET OOK en is het af. Verdere kosten vallen heel erg mee. Je bent geen duizenden euro’s kwijt zoals bij andere businessmodellen. Je hebt de kosten van de OFM software en het abonnement. Dit zal tussen de €100-€200 liggen.
 • WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE PAKKETTEN?
  Het basisverschil is dat de eerste twee pakketten(Blueprint en 2-op-1 VIP) echt volledig gericht zijn op beginners. Het University gedeelte is voor onze ervaren grootverdieners die binnen enkele maanden willen opschalen naar €100.000+. Voor persoonlijke coaching raden we de E-Pimp 2-op-1 VIP aan. Om alle verschillen te lezen, ga naar de Academy page om alles tot in de details te lezen.
 • HOE LANG EN WANNEER HEB IK TOEGANG TOT DE E-PIMP ACADEMY?
  Altijd en overal! Wij zijn momenteel de grootste (en enige) OnlyFans Management Community van Nederland & België. Onze missie is om de grootste te blijven en continu verbetering aan te brengen in ons businessmodel om de E-Pimp Academy en Community te waarborgen. Samen nemen we de Nederlandse en Belgische markt over.
bottom of page