top of page

Disclaimer

Algemeen
1.1. Deze disclaimer is van toepassing op het gebruik van de website, diensten en informatie verstrekt door E-pimp Academy.
1.2. Door gebruik te maken van onze website en diensten stemt u in met deze disclaimer.

Informatie en Advies
2.1. De informatie en adviezen verstrekt door E-pimp Academy zijn uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en algemene richtlijnen.
2.2. Wij streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, maar kunnen geen garanties bieden met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid, geschiktheid of actualiteit van de verstrekte informatie.

Geen Garanties
3.1. E-pimp Academy biedt geen garanties of verklaringen met betrekking tot de resultaten die u kunt behalen door het gebruik van onze diensten of het opvolgen van onze adviezen.
3.2. U bent als individu verantwoordelijk voor uw eigen acties en beslissingen, en wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade of verliezen die voortvloeien uit het gebruik van onze informatie of diensten.

Externe Links
4.1. Onze website kan links bevatten naar externe websites of bronnen die niet worden beheerd of gecontroleerd door E-pimp Academy.
4.2. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, nauwkeurigheid of veiligheid van externe websites waarnaar wordt verwezen, en het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Intellectueel Eigendom
5.1. Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud, logo's en andere materialen op onze website zijn eigendom van E-pimp Academy of zijn licentiegevers.
5.2. Het is niet toegestaan om onze inhoud te kopiëren, reproduceren, verspreiden of gebruiken zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

Wijzigingen
6.1. E-pimp Academy behoudt zich het recht voor om deze disclaimer te allen tijde te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.
6.2. Wij raden u aan om regelmatig de disclaimer te controleren op eventuele updates of wijzigingen.

Contact
7.1. Als u vragen heeft over deze disclaimer of het gebruik van onze website en diensten, neem dan contact met ons op via Instagram.

Door gebruik te maken van onze website en diensten gaat u akkoord met de voorwaarden van deze disclaimer.

Laatst bijgewerkt: 01-04-2024

bottom of page