top of page

OVER ONS

 VAN GEDREVEN JONGEMANNEN TOT SUCCESVOLLE ONLYFANS MANAGERS

VAN GEDREVEN JONGEMANNEN TOT SUCCESVOLLE ONLYFANS MANAGERS

Toen Vincent L. (25) en Thierry F. (26) samen op de basisschool zaten, konden ze nooit voorzien dat ze in 2024 zo’n luxe leven vol succes zouden leiden. Maar daar ging wel heel wat werk aan vooraf.

 

Thierry is in 2018 begonnen met zijn eigen onderneming en Vincent heeft eind 2020 de stap genomen om voor zichzelf te beginnen. De keuze om te gaan samenwerken leek hen dan ook logisch. Samen hebben ze alles op alles gezet om een sterk online netwerk op te bouwen en hebben ze beide meer dan 1 miljoen aan omzet gedraaid in twee jaar tijd met E-commerce. Maar ze wilden meer – en ze wisten precies wat de volgende stap was.

 

E-commerce was niet meer uitdagend genoeg. Al snel kwamen ze met het idee om de Adult industrie te betreden. OnlyFans werd razend populair en talloze modellen verdienden bakken met geld – iets wat Thierry & Vincent ook wel zagen zitten. Ze vonden een manier om OnlyFans modellen te managen en hier maandelijks een grof bedrag mee binnen te harken.

Ze genieten nu beiden van een dik passief inkomen via het geautomatiseerd managen van OnlyFans modellen. Ze staan aan de top van de Nederlandse & Belgische markt en hier op de E-pimp Academy zijn ze bereid om mensen de fijne kneepjes van het OFM vak te leren en droomlevens te creëren voor de modellen.

 

Wil jij ook binnen een maand kunnen genieten van een driedubbel modaal PASSIEF inkomen? Meld je dan via de knop hieronder aan om ook een succesvolle OnlyFans manager te worden.

ONLYFANS MANAGERS
Thierry F
bottom of page