top of page

ONLYFANS MANAGER WORDEN
 

De E-Pimp Blueprint

Deze Blueprint leert jou alle basics die jij nodig hebt om een OnlyFans manager te worden. Stap voor stap nemen we je mee in hoe je contact legt met je eerste model en hoe je het marketingproces regelt.

 

Daarna laten we je de supermakkelijke manier zien om jouw OFM Agency te automatiseren – dan sta je aan de voet van passief inkomen.

Deze Blueprint wordt elke maand vernieuwd om alle E-Pimps up-to-date te houden van de nieuwste ontwikkelingen en strategieën.

De E-Pimp Blueprint

1

De E-Pimp 2-Op-1 VIP

Wil jij toegang tot een breed en actief netwerk van succesvolle E-Pimps die jou persoonlijke tips en tricks geven? Dan is dit het pakket waar je naar zoekt. OnlyFans manager worden betekent ook een netwerk opbouwen – en onze community helpt daar uitstekend bij.

Daarnaast heb je ook toegang tot privéchats met Thierry & Vincent, waarin ze jou graag op weg helpen in jouw persoonlijke OFM Journey. Naast de wekelijkse coaching, natuurlijk.

Je krijgt ook toegang tot de E-Pimp Academy Viral TikTok Kluis & Academy Viral Reels Kluis.

Deze worden elke dag gevuld met 10 stukken viral content die jouw modellen kunnen hergebruiken om bakken met geld binnen te slepen.

 

Ben jij er klaar voor? (BEPERKT RUIMTE)

De E-Pimp 2-Op-1 VIP

2

De E-Pimp University

Dit is de vervolgstap na het behalen van jouw E-Pimp Certificaat. We verwachten dat je binnen enkele maanden klaar bent om op te schalen naar het volgende niveau. De University is voor mensen die comfortabel €50.000+ per maand binnenslepen en naar de 6 figures per maand toe willen. Wij geven je alles wat je nodig hebt inclusief model.

Je bent bekend met de basics. Nu is het tijd om de diepte in te duiken. Met een Chatting Bootcamp van 2 weken leren we jou exact hoe jij een expert wordt om zowel modellen als hun klanten onder de tafel te chatten. Dit is de manier om meer inkomen uit jouw modellen te trekken.

Tevens zorgen we voor meer content in de Kluizen – zo kun je jouw modellen snel en simpel meer laten verdienen met bewezen methodes. Je krijgt dagelijks 20 viral methodes om mee los te gaan.

We kijken tevens aandachtig mee naar jouw werkproces om dit te versimpelen en te versnellen. We leren je ook om andere passieve inkomstenbronnen op te zetten buiten jouw OnlyFans modellen om.

Op dit punt geniet je al van het luxe leven met een passief inkomen. Maar je wil ook het beste leven leiden. Wij geven je de top Lifehacks die passen bij jouw nieuwe levensstijl. Dit komt neer op meer inkomen, minder werk en vrijheid in overvloed.

Klaar voor the next level? (BEPERKT RUIMTE)

De E-Pimp University

3

Stap voor stap begeleiding

bottom of page