top of page

E-Pimp Academy – Van horeca naar succesvol ondernemer

Maak kennis met Vynce, een van de oprichters van E-P Academy. Zijn reis van een horecamedewerker naar een succesvolle OnlyFans Manager (OFM) is niet alleen inspirerend, maar ook een bewijs van doorzettingsvermogen en slim ondernemen. In deze blog delen we zijn verhaal, zijn inzichten en tips over hoe jij ook succesvol kunt worden in de wereld van OnlyFans management.

Van horeca naar E-Commerce Vynce begon al op zijn 14e met werken in de horeca, een zware combinatie met school. Zijn dagen begonnen om 8 uur 's ochtends en eindigden pas om 10 uur 's avonds. Buiten school en werk om hing hij vaak op straat rond, zonder veel richting in zijn leven. Toen Corona uitbrak, veranderde alles. Hij was 19-20 jaar oud, stopte met school en ging fulltime werken in de horeca. Maar hij wist dat er meer in het leven was.

Vynce - E-P Academy

Door de pandemie had Vynce geld gespaard, geld dat hij normaal aan onzin zou uitgeven. Hij besloot te investeren in een E-Commerce cursus van 600 euro. Een jaar lang werkte hij keihard, maar na acht maanden had hij 10.000 aan spaargeld erdoorheen gejaagd zonder winst. Hij stond op het punt om op te geven, maar gebruikte zijn laatste 1.600 euro om nog één product te testen. Dit was zijn eerste winnend, en binnen een week had hij de 10.000 terugverdiend. Dat werd al snel 50.000, daarna 100.000.

De hoge pieken en diepe dalen van E-Commerce Met zijn eerste succes proefde Vynce eindelijk van de lifestyle waar hij altijd van droomde. Hij verhuisde naar het buitenland om zich volledig op zijn e-commerce business te richten. Terug in Nederland werkte hij nog even in de horeca, maar uiteindelijk nam hij ontslag om zich 100% op zijn business te focussen.


Vynce - E-P Academy

Vynce draaide een jaar lang meer dan 100.000 per maand en had dagen met een omzet van 10.000-20.000. Maar toen stortte alles in. Facebook bans en betalingsproblemen bij processors zoals Paypal en Klarna hielden zijn geld vast. Hij verloor meer dan 100.000 per betalingsprocessor en kreeg het nog steeds niet terug.

De overstap naar OnlyFans management Terug in Nederland probeerde Vynce zijn e-commerce business weer op te pakken, maar het voelde niet meer als zijn roeping. Hij ging op zoek naar iets nieuws en ontdekte de wereld van OnlyFans management. Dit bleek precies bij hem te passen.

Dagelijks leven van een OnlyFans manager Nu Vynce weet hoe OnlyFans Management echt werkt, geniet hij van elke dag. Zijn routine is simpel maar effectief. Hij begint zijn dag met een ochtendroutine, reageert op berichten van de vorige nacht, en gaat dan een uurtje naar de sportschool.

Na het sporten checkt hij de omzet van de vorige dag en de prestaties van de social media kanalen. Hij heeft een team van chatters en social media experts die het meeste werk uit handen nemen, maar in het begin deed hij alles zelf. Nu controleert hij alleen nog maar en stuurt hij de beste IG Reels en TikToks naar de modellen.


Zijn team zorgt ervoor dat de content op social media wordt geplaatst, wat mensen naar de OnlyFans pagina van de modellen leidt. Hier begint het geld te stromen. Zijn chatters werken 24/7 om content te verkopen en relaties met de fans te onderhouden.

Vynce houdt zich nu vooral bezig met het bijhouden van de omzet en facturen, maar het contact met de modellen doet hij nog steeds zelf. Hij vindt het leuk om hen te motiveren en de resultaten te geven waar ze van droomden.

Vynce - E-Pimp Academy

Tips voor succes

Wil je ook succesvol worden als OnlyFans Manager? Hier zijn enkele tips van Vynce:

  • Start met één model in plaats van tien tegelijk: Zo kun je je volledig richten op het opbouwen van een goede basis en strategie.

  • Neem een mentor: De strategieën veranderen dagelijks. Een mentor kan je helpen om up-to-date te blijven en de juiste beslissingen te nemen.

  • Wees goed in communiceren met vrouwen: Goede communicatie is cruciaal voor het opbouwen van sterke relaties met je modellen.

  • Wees uniek in marketing en chatting: Onderscheid jezelf van de concurrentie door creatief en authentiek te zijn.

Vynce laat zien dat met doorzettingsvermogen en slim ondernemen, succes binnen handbereik ligt. Zijn overstap van de horeca naar een succesvolle OnlyFans Manager is een inspiratie voor velen. Wil je meer leren over hoe je een succesvolle OnlyFans Manager kunt worden? Klik dan hieronder op starten.7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page