top of page

Wat doet een E-pimp?

Bijgewerkt op: 6 mei

Een E-pimp... wat is dat eigenlijk en wat doet zo iemand? Misschien heb je je dat afgevraagd terwijl je je oriënteert in de wereld van OnlyFans Management.


Wij van de E-pimp Academy hebben bewust voor een controversiële naam gekozen, omdat die nu eenmaal opvalt en dus voor publiciteit zorgt. Maar laat je niet misleiden door de naam; laten we eens kijken naar wat deze term werkelijk inhoudt.


Wat is een E-pimp?

Simpel gezegd is een E-pimp de manager van de OnlyFans Creators die actief zijn in de adult-industrie.


Deze creators zijn modellen die zelfstandig en bewust opereren op OnlyFans. Ze bieden verschillende services aan hun eigen abonnees/fans, zoals het voeren van gesprekken, het vervullen van fantasieën en/of het voldoen aan de behoeften van fans op het gebied van sexting.


De E-pimp is dus de manager van deze creators, vergelijkbaar met hoe een artiest een manager heeft in de muziekindustrie.


Wat doet een E-pimp?

Oké, dus je weet nu wat een E-pimp is, maar wat houdt zijn of haar werk precies in?


Een E-pimp richt zich op het gehele operationele aspect van een OnlyFans Business, wat de activiteiten omvat die daadwerkelijk rendement opleveren. Denk aan het ontwikkelen van contentstrategieën, het opzetten van funnels, het managen van chats en het uitwerken van marketingstrategieën om zo het inkomen van het model te verhogen.


Doordat een E-pimp ervoor zorgt dat het inkomen toeneemt, kan deze manager ook een percentage van dat inkomen vragen.


Conclusie

Dus kortom, een E-pimp is de manager van OnlyFans creators in de adult-industrie, die ervoor zorgt dat de gehele OnlyFans-onderneming soepel verloopt en meer omzet genereert.


Bekijk deze video als je van Thierry een persoonlijke toelichting wilt horen, of misschien ben je wel geïnteresseerd om zelf een E-pimp te worden? Neem dan contact met ons op via de website of via Instagram (@thierryfijn & @majorvynce).106 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page