top of page

RTL-Boulevard – E-Pimp Academy: De Realiteit van OnlyFans Management

Hey daar, welkom bij E-Pimp Academy, waar we de wereld van OnlyFans management onder de loep nemen en de feiten op tafel leggen! Er zijn wat verkeerde ideeën over wat we doen, dus laten we dat eens rechtzetten en laten zien waar het bij ons echt om draait.


Mensenhandel en Uitbuiting?

Sommige mensen denken misschien dat OnlyFans management draait om mensenhandel en uitbuiting van modellen, maar dat is gewoon niet waar. Bij E-Pimp Academy gaat het om het samen doen; modellen en managers. Onze cursussen helpen ondernemers om modellen op een juiste en professionele manier te managen, met de nadruk op het ondersteunen van modellen om hun doelen te bereiken.

De 70/30 Verdeling – Meer dan Je Denkt

Je hebt misschien gehoord van de 70/30 verdeling en gedacht dat het oneerlijk is. Ja, wijkunnen 70% krijgen, maar wij investeren 30% terug in onze agency, vooral in marketing. Dus eigenlijk delen we 50/50. We investeren niet alleen in onze eigen zakken, maar ook in het laten groeien van de modellen die met ons werken. Bij het in rekening nemen van kosten die er gemaakt worden,kan deze verdeling weer in evenwicht gebracht worden.


E-Pimp – Niet Jouw Gemiddelde Pooier

De term 'E-Pimp' heeft een negatieve klank, maar bij E-Pimp Academy zien we onszelf niet als pooiers. We zijn partners van onze modellen. We bieden professionele begeleiding, strategische planning en een veilige omgeving waarin modellen kunnen groeien. Onze missie is om modellen te helpen hun doelen te bereiken, terwijl we respect en eerlijkheid hoog houden.

Geen Pedofielen, Alleen Professionals

We willen het duidelijk maken: bij E-Pimp Academy verwerpen we elke vorm van illegale activiteit, inclusief pedofilie. We werken alleen met volwassen modellen en zorgen ervoor dat al onze activiteiten voldoen aan de wettelijke vereisten. Ons doel is om modellen te ondersteunen die bewust en vrijwillig kiezen voor een management op OnlyFans.Bij E-Pimp Academy geloven we in samenwerking. Modellen schakelen ons in omdat ze weten dat we hen kunnen helpen hun doelen te bereiken. Onze kennis, ervaring en netwerk stellen modellen in staat om meer succes te behalen dan ze alleen zouden kunnen. We zijn er trots op om een partner te zijn in hun reis naar succes op OnlyFans.


Wij hopen zo iedereen duidelijk te maken wie wij zijn en waarvoor wij staan. Dus, als je klaar bent om de wereld van OnlyFans management te verkennen en te ontdekken hoe je samen sterker en succesvoller kunt zijn, sluit je dan aan bij de E-Pimp Academy. Samen bouwen we aan een toekomst vol groei & succes.

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page